Vučić: Ako Priština ukine takse, Srbija spremna za dijalog

Tanjug

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas u razgovoru sa ambasadorom SAD, Kalom Skotom, da nije optimista, ali da je Srbija spremna da nastavi dijalog ako Priština povuče odluku o sto odsto uvećanim taksama na robu iz Srbije.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Карамбуле

Угрожени, све си у праву али после 5 октобра Србија има марионетску власт која послушношћу НАТО злочинцима раде на обезвређивању важеће резолуције 1244. Крађом гласова од скоро 2 милиона умрлих и одсељених бирача вјешто опстају годинама на власти. Тужбе за велеиздају, кршење Устава Србије и изборну крађу гласова су поднесене за преко 500 одговорних на челу са Ацом Слином. КАТАНИЋЕВА 15 и тужилаштво је мјесто гдје ће Србија показати своју државност и закон за свакога. Због тога власт и тзв опозиција са Ђиласом, Јеремићем и Обрадовићем и покушава да одгоди ослобођење Србије од проданих "политичара" Војска и полиција, као и братске земље су на нашој страни и ништа неће зауставити повратак слободе и правде.

ugrozeni

Kakav dialog? Rezolucija 1244 je zakon koi se mora postovati. KFOR je preuzeo obavezu da ce da uspostavi mir na KiM a posle uspostavljenog ponovnog mira da treba da se vrati vojska na granice Srbije i na KiM, ne sva nego koliko je potrebno. Gradjani albanskog porijekla su gradjani srbije kao i drugi ostali.
Nazalost KFOR nije postupio po dogovoru, nego umesto mira napravio je nemir, podrzao terorizam i podrzava jos uvijek, umjesto da ih pohapsi, razoruza i uspostavi mir, na mjesto mira, nacinjen je progon Srba sa svoi vjekovni ognjist.
To je neprihvatljivo i nesmije se dozvoliti nikome takvo ponizenje.
Drzavni ustav mora da vrijedi, na cijeloj teritoriji Srbije, za sve a ne samo za izabrane.
Ko vjeruje da KiM nije Srbija, taj ima zdravstvene probleme. Ako privremeno KiM nije pod kontrolom Srbije, to neznaci da nije Srbija. Zbog terorizma koi je vladao na KiM Milosevic je prepustio da se terorizam rijesi KFOR sto ni nakon 20 godina nije rijeseno. Nijedan terorista nije uhapsen, nego se cak i nagradjuju nekakvim titulama kao; kao predsjednik, ministar itd. Glupost i neprihvatljivo takvo ponasanje.