Vučić: Evropa u direktnom ratu protiv Rusije

Srna

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da su u EU mnogi bijesni što Srbija nije uvela sankcije Rusiji, te istakao da je Evropa u direktnom ratu protiv Rusije i da sve čeka još gori rat, ako se situacija u Donbasu, ne završi primirjem ili mirom.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

aeojxpogufqnxx

Ova placipicka je nekada lajala kao divlji pas, a danas kao mala maca zavija i jauce.
Na sta sve nece CIA natjerati ove poslusnike.

Odgovor
Radis12

Plačipička vodi nezavisnu državu i uspješno odolijeva svim izazovima ,nigdje ne gubeći ni obraz ni novac a investicije stižu sa svih strana .
A tvoja raspala banana državica ?????
Smiješ li prdnuti prije nego li dobiješ dozvolu strane ambasade ??!🤣🤣🤣.
Poklopi se ušima budalo.... Plačipička je u politickom,diplomatskom vojnom i ekonomskom smislu Kralj Balkana a i malkice šire ..
Čuj EU ne može Mađarsku ,članicu EU i nato,natjerati da uvede sankcije Rusiji ali to zato zahtjeva od Srbije koja nema čak ni kandidatski status 😊😊😊.
Zato fino na koljena i Plačipički da ljubiš qrac jer je stvarno genije

tomyu1962

Vucicu ne seri ,sta hoces ,da uvedes sankcije Rusiji kao sto je Srbija u jednom trenutku uvela sankcije nama u RS,ne ide to tako!A ovi sto bi htjeli da i mi uvedemo sankcije Rusiji i sami su poceli da padaju na koljena zbog tih istih sankcija a da ne spominjem da su nas svih tih 16 zemalja bombardovali i idalje hoce da nas ponizavaju i da zavrse otimanje Kosova!Dakle nista od tih tvojih jadikovki !