Vučić: Građani će doneti konačnu odluku o rudniku u dolini Jadra

Srna

LOZNICA - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da će konačnu odluku o rudniku u dolini Jadra donijeti građani.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

durmozejnil

Izgleda da su Ameri nakon davanja mrkve (dovođenje na vlast novcem arapskih izdajica, dovođenje ko'bajagi prosrbijanske vlasti u Crnoj Gori, prebacivanje popa Jadonakije NATOvim helikopterom radi ustoličenja na okupiranom Cetinju i sl.) odlučili prema svome Aci CIAšu zaprijetiti protestima/štapom (a kako su onomad i neposlušnoj SPC u pogledu priznanja nezavisnosti Republike Kosovo zaprijetili Zakonom o položaju crkava i vjerskih zajednica u Crnoj Gori?) jer im nije izvršio zadatak radi kojeg su ga doveli tj. priznanje samostalnosti Republike Kosovo od strane Republike Srbije!?

Mile

Sa takvim presjednikom buducnosti nema ni za drvece a mozda i paramecijume.