Vučić: Kurti želi priznanje Kosova u zamjenu za povlačenje Rosu

Tanjug

BUDIMPEŠTA - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da Aljbin Kurti, premijer privremenih prištinskih institucija, svojim pozivima da Srbija prizna Kosovo "prodaje maglu", a sve u cilju da Srbija prizna nezavisnost Kosova i poručio da Priština treba da vrati sve na stanje kakvo je bilo prije 20. septembra, i da tek poslije toga može da se razgovara.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ragibtoljaga666supak.Mujo

Šta ako bidnemo morali sa natom preko okeana? Aj nane šta radiš to Kurtoviču!!

ragibtoljaga666supak.Mujo

Mogu kao gubicar samo da prdim i grizem muda , daleko od mora. Crknut cu kao bagra i olos poturicki!💩💩💩💩 Ojha Fahrudine i Bakire serem vam se u bajramski kolac bolan, taj rad.

toljagaragibova666

Mozes gubicaru samo da prdis i grizes muda sam sebi tamo daleko, daleko od mora. Crkni bagro i olosu svetosavski!💩💩💩💩 Ojha ilija i butrose, serem vam se u slavski kolac bolan, taj rad.