Vučić: Ulica neće voditi Srbiju

Tanjug

BEOGRAD - Ulica nikada neće voditi politiku Srbije dok sam na mjestu predsjednika, poručio je večeras predsjednik Aleksandar Vučić i najavio da će u narednih nekoliko dana boraviti na području između Loznice i Krupnja i sa ljudima razgovarati o eventualnoj eksploataciji jadarita u tom kraju.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

durmozejnil

Aco CIAšu stari i simpatizeru velikosrbijanca i genocidaša Miloševića i bošnjačkog izdajnika i genocidaša SRatka Mladića, pusti šupljologiju!?
Da imaš obraza i puno više pameti sramio bi se što toliko provede na toj poziciji a nisi obavio osnovnu civilizacijsku dužnost tj.
što radi dobrosusjedskih odnosa između država Srbije i BiH i između naroda Srbijanaca i Bošnjana nisi odmah dolaskom na tu poziciju otišao preko državne granice na Drini u BiH i to u Srebrenicu/Potočare i vilibrantovski kleknuo u Memorijalu/mezarju i vilibrantovsko se izvinuo za velikosrbijansku fašističkonacističku agresiju na državu RBiH i za genocid nad miroljubivim i golorukim komšijama Bošnjacima (istina samo nad muslimanima) i odmah po povratku u Srbiju počeo sa isplatom odštete državi RBiH za pomenutu agresiju kao i isplatom odštete Bošnjacima za navedeni genocid!?
Sve drugo prije ovog prethodno navedenog Aco ciašu stari je bojim se srljanje u ambis i u propast!?
Ali eto ni sada ti Aco Ciašu stari nije kasno za izvinjenje za velikosrbijansku agresiju na RBiH i za genocid nad dobrim Bošnjanima muslimanima i za isplatu odštete za oboje!?
Vjeruj i glava će te odmah manje boljeti nakon katarze, izvinjenja i isplate ratne odštete državi BiH i dobrim Bošnjanima tj. nakon pranja prljave velikosrbijanske i agresorske savjesti!?