Vučić: Vulin i ja u ponedjeljak podnosimo krivičnu prijavu protiv nas

Tanjug

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je večeras da će on i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin podnijeti krivičnu prijavu protiv samih sebe kako bi na taj način odgovorili na sve laži pripadnika mafijaškog klana, al, kako je rekao i tajkunskih političara.

Vrati na vijest

Komentari 5

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

durmozejnil.peder

bojan Osmane ispod, novinari su ti yebali mater!

bojan.blcity

Svaka drzava pa tako i Srbija ima "svoje" kriminalne grupe koje "regrutuje" za izvrsenje odrdjenih zlocinackih poduhvata a zauzvrat im drzava nudi novac,sredstva za izvrsenje tih zlocina,tehnicku pomoc i podrsku,zastitu od hapsenja i slobodu do odredjenog trenutka kad drzava odluci da istu tu kriminalnu grupu "pusti" niz vodu i optuzi za sve zlocine koje su oni cinili u ime i za potrebe drzave odnosno njenih bezbednosnih sluzbi.

Odgovor
durmozejnil.peder

Ti ces biti regrutovan ispod magarca!

bojan.blcity

Na pitanje novinara sta su radili clanovi Belivukove grupe na otvaranju atletske staze u Novom Pazaru na kojoj je bio i Vucic i sta su radili clanovi Belivukove grupe na njegovoj inauguraciji 2016 i 2017 godine Vucic je novinarima odgovorio da o tome ne zna nista i da nema pojma o tome ni on ni bezbednosne sluzbe Srbije 😀😀😀

ivan.knez.70

Poligraf će potvrditi i priču o tetki iz amerike, ako treba.

Odgovor
durmozejnil.peder

ijebaće timater takođe.

toljagaragibova666

Ovom uhatom cergaru jebem zive i mrtve a decku do njega sa usnama ko supak u babuna jebem Milicu i da uskoro sahrani Vukana i Danila, amin! Crknite govna GENOCIDNA!

Odgovor
Miki.cc28

Srbine, kukavico!

Odgovor
toljagaragibova666

⬆Tzv. srbine rumunsko-gurbetsko-turskog porijekla, Erojcino!

Odgovor
durmozejnil.peder

Mirno Poture, k nozi!

Odgovor
durmozejnil.peder

Toljo, GENOCIDNA ti je mama koja te oprasila.