Vučić: Znali smo šta Priština planira, ovo je jedan od najtežih dana

N.N.

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je na početku obraćanja javnosti iz Palate Srbija rekao da je ovo jedan od najtežih dana za srpski narod na Kosovu i Metohiji.

Vrati na vijest

Komentari 4

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

John doe

e zafalite ponasanju tzv srpske strukture u bih entitetu rs koji koce napredak drzave bih sto je svijet protiv zso jer vide sta bi se desavalo i na kosovu i da je takav nacin uredjenja odlicno oruzje spc sekti za stvaranje nemira u regionu..procitao vas je svijet i polako povlace rucnu i koce vase licemjerje i srbovanje

bojan.blcity

Kakva demagogija picoustog Vucica.......kao sve je znao ali narod nije stigao da obavesti,kakav kreten moze da veruje u ove nebuloze!!!

Odgovor
J-lukic

I ti si majmun , isti kavez kao i tvoji kolege
Zašto ga gledaš i slušaš

durmozejnil

Jah Aco CIAšu Bugojanski nije lahko znam!?
Jer nema više upljačkane velikosrbijanske fašističkonacističke tkz JNA pa da se prosipa agresorskogenocidaška sila po Balkanu!?

toljagaragibova666

Usta skrbava blago rasirena kao supak ped sranje.

Odgovor
J-lukic

Majmune. Neka mi majmuni oproste

Odgovor
toljagaragibova666

⬆ Migrantice, sad polako otvorite usta krezava i primite mog generalisimusa krivog Stojka osunecenog u njih. Molio bih Vas da prije toga operete zube ili ostatke od zuba i da ne grizete zbog rizika od tetanusa ili sepse. Mogu vam ako zelite papagajkama povaditi te ostatke trulih kljova pa ce biti puno ugodnije i Vama i meni.

Odgovor
J-lukic

Stvarno, na naljepnici kod ružnog majmuna napisano toljagaragibova666
Sve mi je jasno. Samo, nije dobro da se objavljuje što ti jadni majmuni pišu kao komentare.

Odgovor
toljagaragibova666

⬆ I kao sto rekoh lagano zinite uz blazeni osmijeh na licu. Ne bojte se, nece da vas boli jer imam laku ruku i tvrdog Stojka.😂