Vučić ponudio pomoć u otklanjanju posljedica

Srna

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je saučešće predsjedniku i premijeru Albanije Iljiru Meti i Ediju Rami povodom zemljotresa koji je pogodio tu zemlju i ponudio pomoć Beograda u otklanjanju posljedica.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

TheDrzavniCinovnik

Prosto je nevjerovatno kako je ovaj Vucic ljigav covjek..........

TheDrzavniCinovnik

Zvaljo Vucic o sebi ima bas divno misljenje..........prije par godina na Njemackoj nacionalnoj televiziji dokomentarac o Srbiji i Vucicu u kojoj se svabe cude i pitaju kako je moguce da covjek kao sto je Aleksandar Vucic moze postati predsjednik jedne zemlje...Vucic koji je indirektno pozivao i javno ohrabrivao Legiju,pripadnike crvenih beretki i Zemunski klan na ubistvo Zorana Djindjica da postane predsjednik Srbije,svabe se cude Srpskom narodu i nemogu da vjeruju sta se desava sa nama.