Vučić se sastao s Erdoanom, nije odolio ni turskoj baklavi

Tanjug

ISTANBUL - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, koji boravi u posjeti Turskoj, sastao se u Istanbulu s turskim predsjednikom Redžepom Tajipom Erdoanom.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ilijatoljaga007

sinoć je na Senadovoj televiziji objavljen apel svim napačenim bošnjama koji su šmugnuli u razvijenu krstašku eu da poguraju svoje u federaciji jer, kako rekoše, došle su víle oćima, ba.
neima više ni krompiraće a Bake objavio na twitteru,
- pazite se, boni, holesterola tihog ubice merhametli mumina Taj rad

durmozejnil

Čuvaj se Erdogane Ace CIAša ali prije svega spavača/tajnog simpatizera velikosrbijanskih agresora, nacista, genocidaša i terorista Vojislava Šešelja, Slobodana Miloševića i Dobrice Ćosića!?

Odgovor
DundjerDangubic

Jeste ,svi nabrojani su teroristi,genocidasi i uzivaju u tome,evo i ja sam genocidas i pisam se na Inckov zakon...A ti nastavi dalje sa naceretanijama i katarzama...Glupane bolesni...