Vulin: Republika Srpska je prioritet

Srna

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin poručio je, povodom akcije gašenja požara kod Višegrada, u kojoj učestvuju i dva helikoptera iz Srbije, da je Republika Srpska prioritet Srbije i da će Srbija uvijek pomagati Srpskoj.

Vrati na vijest

Komentari 4

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

durmozejnil

Jer izgleda Aco brate od onog Vladimira nikakve koristi već samo šarene laže i šuplja priča?

durmozejnil

Aco znam da ste i vi u problemima do guše (otišla Crna Gora, otišlo Kosovo a sada se priča da hoće i Mađari na sjeveru i Bošnjaci na jugu da se otcjepljuju od vas?) i da su vas pritisli sa svih strana ali Aco brate pomogaj?

durmozejnil

Aco kako su ovi naši RSovci jučer na Skupštini zabrljali glede ovog zadnjeg Inckovog herojskog, antigenocidaškog i antiUZPovskog civilizacijskog poteza a obzirom još i na to da poslije njega dolazi pravo nezgodni čika Šmit (kažu Incko je mala maca za njega) mogla bi baš RS da bude prioritet za ukidanje u ovim budućim bajdenovskim reformama unutrašnjeg uređenja države Bosne i Hercegovine!?

toljagaragibova666

Gledaj usiju u pacova, jos malo pa ce da poleti pomocu njih.