Vulin: Srpska će biti sačuvana

Srna

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin rekao je danas da je Republika Srpska spoljnopolitički prioritet Srbije, da će biti čuvana i sačuvana i da umanjenje njenog kapaciteta ne dolazi u obzir.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

bojan.blcity

Klempo Vulin nije u stanju da "sredi" situaciju u Raskoj i Presevskoj dolini gde se sprovode zakoni albanije i BiH a da "sacuva" Republiku Srpsku

John doe

to ti voline pokusavas umanjiti gubitak kosova pa se okrenuo gurati nos u g zicu komsijama..eno ti maltretiraju pravoslavni zivalj na kosovu a ti laprdas o bih entitetu

Odgovor
DundjerDangubic

Ima pravo tako da govori,sta tebi smeta...?