Vulin: Zašto se utakmica prekida zbog skandiranja Mladiću, ali ne i klicanja Oriću?

Srna

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin rekao je da smatra da glorifikovanje zločina u Srebrenici navijača "Partizana" jeste dovoljan razlog da se prekine fudbalski meč protiv "Novog Pazara", ali da mu nije jasno zašto se to isto ne dešava kada navijači domaćeg tima uzvikuju slične parole protiv Srbije i srpskog naroda.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

toljagaragibova666

Ej čavaleeee, ej romaleeee! Jebem ti mater klempavu mandove!

John doe

n volusino,zato sto je mladic presudjeni ratni zlocinac i vrsio je zlocine napadima i pri agresiji a sta je trebao uraditi taj doticni oric kojeg spominjes,nije se trebao braniti je li ?? i sta bi ti i srijanska politika zeljeli ?? je li da izjednacite postupke i stradanje zrtve sa postupcima agresora..e govna genocidaska,vidis da vas je i svijet procitao i vase postupke i licemjerje pa vam sa 'prijateljskim' osmjehom na licu zabijaju a ne pitaju boli li..e tetkino mezimce,de nam reci kako prenese onolike pare za stan a da nisu prijavljene na carini ?