Vulin o odluci Sarajeva: Handke ne gubi što neće videti džamahiriju

Tanjug

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin kaže da je histerija koju je izazvala dodjela Nobelove nagrade Peteru Handkeu pokazala je da mržnja koja je decenijama vodila svjetsku politiku prema Srbima i dalje živi i da jača.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Jastreb

Ne raspravlja niko o doticnoj osobi zbog odluke da nekoga nekoga ne mrzi. Upravo obrnuto, o njemu se raspravlja zbog njegove odluke da nekoga mrzi. Njegov neskriveni fasizam se ogleda kroz negiranja presudjenog zlocina genocida kao posljednje faze u njegovoj provedbi.

Gog

To je Zapad kriv sto su ispilili sad neka im. Svedjani nesmiju da prijave kad im stranci napastuju zene. U Malmeu svaku vece pucnjave, ubistva, al to je svedska demokratija...hahah.