Zaplijenjeno oko pola tone marihuane i 20 kg hašiša u Crnoj Gori

Srna

PODGORICA - Crnogorski carinici i policajci jutros su zaplijenili oko pola tone marihuane i 20 kilograma hašiša na graničnom prelazu Božaj sa Albanijom.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

perobabic2021

Po svemu izgleda da je Aleksandar Vučić, preko Srpske pravoslavne crkve srušio prijašnju crnogorsku vladu i ustoličio sadašnju prosrpsko-četničku vladu u manastiru Ostrogu preko srpskog GEBELSA , Amfilohija Radovića, da mogu na nesmetan način krijumčariti droge kroz crnogorske luke prema Zapadnoj Europi, a čitav biznis se slijeva na račun Srpske pravoslavne crkve i Aleksandra Vučića.