Završena vojna vježba u Srbiji kojoj je prisustvovao i Dodik

Srna

BEOGRAD - Na poligonu "Orešac" održan je prvi dio vježbe Vojske Srbije i policije pod nazivom "Odgovor 2021", kojoj su prisustvovali predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Vrati na vijest

Komentari 5

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ilijatoljaga007

glupi bošnja ništa ne gubi i kada se ozvaniči večna, najlepša REPUBLIKA SRPSKA i kada postane nezavisna, mislim u odnosu koliko sada imate.. podturčeni bošnja ionako ne živi niti u Republici Srpskoj, ni u zapadnoj Hercegovini i hudnik qoloquz brani 81.3⁒‼️čistog [od baliluka smrdljiva] prostora na kojem odavno ne postoji beha državnost sem na papiru, ba, svestan da će druga dva konstitutivna naroda blokirati svaku odluku koja se odnosi na zajedništvo, jednostavno jer ne žele da žive sa bošnjom, ba.. gotovo... nema više, razlaz, ba

durmozejnil

Ha, Ha, Ha, ... što ti je vispreni Bošnjo (istina u ovom slučaju pravoslavni iz okolice Bugojna), odseli sa famelijom u drugu državu i onda se nametne da ga narod te države izabere za predsjednika!?
Da stvar bude još interesantnija sada se izgleda planira i ovaj Bošnjo pravoslavni iz okolice Laktaša da odseli/prebjegne u prestolnicu/u svoju vilu/ te druge države i da im se kandiduje za predsjednika!?
Istina ovaj drugi Bošnjo iz Laktaša bi možda mogao dobaciti i do Rusije da zamjeni Putina, istina u tom slučaju bi se trebao iznasniti kao bh Rus!?
E moj Srbine naivni!?

ragibtoljaga666supak.Mujo

Dodik se svadze naperi ali dok je opozicije iz manjeg entiteta , mati Turske , OHR- a i Incka i drugih ja se ne bojim.

ragibtoljaga666supak.Mujo

Vjerujem samo Vlahu koji ne dise. Nista nam niste mogli golorukima sa onolikom silom , mi smo goloruki sacuvali Republiku Bosnu i Hercegovinu bez ikakvog djeljenja od agresije Srba a kasnije i Hrvata. Bosna ipak ostade skroz jedinstvena. Ova vjezbica je samo poruka nama dobrim bosnjama kao uostalom i uvjek. Sve je to stara dobro poznata Miloseviceva kuhinja ali imamo koliko toliko snage da uzdrzimo jer je sva opozicija u manjem bh entitetu ipak na nasoj strani i imamo sa njima sporazum potpisan u sjedistu nato pakta od kojega oni ne smiju odstupiti!
Allah DZ S je velik !

ilijatoljaga007

čekamo tvoj znak Miki pa da razbucamo 18.7 u (◊)(◊)(◊)materne
OOooojhaa ovda oću ovda neću, ba, OOooopleetiii
a bošnja oštri »tipkovnicu« kako kreze reknu na staro BOŠNJOªĆKOM, ba

Odgovor
ragibtoljaga666supak.Mujo

hihihih pored nolke sile 1990 pa dalje niste nam nista mogli, osta Bosna sva nasa. hihihihi