Zdravko Mamić: Iskasapili smo Jugoslaviju

Tanjug

BEOGRAD - Zdravko Mamić, nekada prvi čovjek FK Dinamo, kojeg hrvatsko pravosuđe potražuje zbog finansijskih malverzacija, izjavio je da je Jugoslavija bila jedna od najljepših zemalja svijeta, koju smo, kako je rekao, iskasapili.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ugrozeni

Da, tako je. Iskasapljena SFRJ postala je kao kokoske, koje pojedu njene usi (paraziti) i na kraju krepa. Da li joj ima spasa?

gr

Nazalost sad je kasno jadikovati za najljeosom zemljom na svijetu. ovo danas sto imamo je jad , cemer i teska bijeda. nekad od velikog naroda svedeni smo na plemena kojima se svi smiju i koga svi omalovazavaju. game over