Ex -Yu

Pratite nas na Google news

Zločin zaprepastio Vukovar: Zamotao ženino tijelo u plahtu i bacio u jamu

Zločin zaprepastio Vukovar: Zamotao ženino tijelo u plahtu i bacio u jamu
Foto: Ilustracija | Zločin zaprepastio Vukovar: Zamotao ženino tijelo u plahtu i bacio u jamu
N.N.

VUKOVAR - Gnusan zločin zaprepastio je mještane malog sela Petrovci nedaleko od Vukovara, kada je u septičkoj jami jedne od porodićčnih kuća pronađeno tijelo Anice Buila (46) iz Petrovaca.

Za njom se tragalo od juna nakon što su njezini sinovi i suprug policiji prijavili Aničin nestanak. Upravo supruga Zorana sad sumnjiče da je ubio ženu, i to u noći 21. juna nakon žestoke svađe.

Sumnja se da ju je ubio na još neutvrđeni način, zamotao u plahte, oblijepio ljepljivom trakom i bacio u septičku jamu u svom dvorištu. Tako zamotana je i pronađena u jami, četiri mjeseca kasnije, kad je policija posumnjala u Zoranove tvrdnje da ga je supruga napustila jer ga više nije voljela.

Kako nezvanično saznaje portal 24sata.hr od prijatelja supružnika, Zoran je navodno mjesecima uspješno obmanjivao policiju tvrdnjama da mu je Anica, nakon što je otišla, poslala nekoliko poruka sa svog mobilnog telefona koji je navodno "ponijela sa sobom kad je otišla".

Zoran je, zapravo, nakon što je ubio ženu zadržao njen mobilni telefon, a potom je s njega sebi poslao poruku na svoj kako bi policiji potvrdio da je ona još živa. Pisao si je kako ga je ona napustila jer ga više ne voli, jer želi svoj život, da je ostavi na miru... Sve su to bile poruke koje je slao sam sebi. Kako je i zašto policija povjerovala u njegovu priču, ne zna se, ali očigledno je Zoran, u nekom trenutku, "pogriješio u koracima" i napravio pogrešku koja je policijsku istragu okrenula prema njemu.

Ipak, tokom mjeseci kojih se Anica vodila kao nestala, policija je nekoliko puta bila u kući Builinih tražeći bilo kakve tragove koji bi upućivali na njezin nestanak.

Da nisu ništa posumnjali ni Aničini sinovi svjedoči podatak da je jedan od njih, iz prvog braka, na oglasnu ploču Vukovarsko-srijemske županije 29. oktobra napisao poziv onima koji su je možda vidjeli da se jave u policiju.

"Bila je nekako javna tajna da njihov brak već godinama ne štima. Zoran je Aničin drugi muž. Iz prvog braka ima dva sina, a takođe je i sa Zoranom imala dva sina. To su danas odrasli mladići. Zoran je bio branitelj, od prvog dana, nismo ga poznavali kao agresivnog tipa. Nismo čuli da je ikad imao ispade. Znao nam je govoriti da nije sretan s Anicom, da misli da ga vara, i baš ljetos je rekao da će se rastati jer je ne može više trpjeti. Kad je nestala, svi smo to čuli, jer su objavili i neki portali, mislili smo da je stvarno otišla jer je i njoj bilo dosta. Tim više što se Zoran ponašao kao da očajava što je nema",  govore prijatelji supružnika Buila. Njihovi sinovi nisu željeli razgovarati o roditeljima. U kući punoj policije satima je trajao uviđaj. Zorana su uhapsili čim je pronađeno Aničino tijelo. Poslano je na obdukciju kako bi se utvrdilo na koji način je ubijena.

Komšije u šoku

"Strašno! Niko ne zaslužuje takvu smrt", kažu mještani Petrovaca koji su i dalje u šoku zbog svega.

Inače, Anica Buila je imala dva sina iz prvoga braka i dva sina s osumnjičenim Zoranom. On je, prema navodima mještana koji žele ostati anonimni, navodno bolovao od PTSP-a, a u domu je imao oružje.

Povezana vijest:

Užas u Vukovaru: Tijelo žene pronađeno u septičkoj jami, uhapšen muž

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Novi Nike model - Air Max 200 dostupan u Juventa Urban šopovima širom BIH

Marketing tim / 20.11.2019 11:05

Još od 90-ih, Air Max je definitivno jedan od najpopularnijih modela patika. Preko 30 godina slava ovog modela nije jenjavala, što zbog neprikosnovene udobnosti koju pruža vazdušni đon, ali i zahvaljujući uvijek odvažnom dizajnu koji nas nikad ne ostavlja ravnodušnim.

Air Max, odavno više nije samo patika. To je stil, pravac i način iskazivanja sopstvene individualnosti i urbanog i aktivnog stila života. Danas ih vole i nose različite generacije - ljudi srednjih godina koji su ovim patikama ostali vjerni još iz svog tinejdžerskog perioda, pa do mlađih generacija koje su oduševljene kultnim statusom koji ovaj model nosi sa sobom.

Nike je sredinom ljeta predstavio novog člana Air Max porodice – Air Max 200. Ovaj model predstavlja kombinaciju dvije Nike ikone - Air Max 180 i Air Max 270.

Ono što je specifično jeste da ovaj model pruža 200 procenata više Air đona od svojih prethodnika zbog čega i pretenduje da osvoji epitet najudobnijeg Air Max modela do sada.

Par je takođe dobio i lagani uložak od pjene, zarad cjelodnevnog komfora, kao i gumu na spoljnom dijelu đona, zbog poboljšane izdržljivosti.

Od lansiranja do danas, Nike je predstavio nekoliko varijanti, tj kombinacija boja za ovaj model patika. Sve modele  Air Max 200 možete pronaći u Juventa Urban šopovima širom BIH. Spisak lokacija radnji možete pronaći ovdje.

Najčitanije