Ðurić: Kurtijev režim gura region na ivicu krvoprolića

Tanjug

VAŠINGTON - Ambasador Srbije u SAD Marko Ðurić ocijenio je da današnjim događajima na sjeveru Kosova i Metohije režim Aljbina Kurtija gura region na ivicu krvoprolića.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ugrozeni

Da li se iko zapitao, sta je i ko je Kurti? Kurti je obicni gradjanin srbije, koji je duzan i obavezan da postuje ustav srbije kao i propise UN i KFOR-a koji oni odreduju u okviru Rezolucije 1244. Kurti moze da radi samo negdje u rudniku ili u sumi za slecu drva a u upravi na KiM mogu da rade samo UN i KFOR. Sve ostalo osoblje je nelegitimno.
Kurti nije nadlezan da donosi bilo kakve propise, odobrenja ili zabrane. To je teroristicko djelo i krsenje javnog reda i mira na teritoriji KiM-i.

toljagaragibova666

Vidi ovo govedo, zar nije crklo od AIDS-a tamo u Americi?

durmozejnil

Kvarko nema viša na prevaru upljačkane velikosrbijanske fašističkonacističke tkz JNA!?
Zna to dobro antifašista i antigenocidaš i heroj Kurti!?