Srbija: Preminula još jedna osoba, oboljele 24

BEOGRAD - U Srbiji je u posljednja 24 časa od virusa korona preminula još jedna osoba, a oboljele su 24, objavilo je danas Ministarstvo zdravlja Srbije. Do sada je ukupno ...

Dvojica rudara zatrpana u rudniku Novo Brdo

NOVO BRDO - Dvojica rudara u rudniku Novo Brdo jutros su zatrpana na petom horizontu rudnika, rekao je Srni portparol Kosovske policijske službe za rejon Gnjilana Ismet Hašani.

Tuzilaštvo: Jurić da iznese više podataka o "političaru pedofilu"

BEOGRAD - Više javno tužilaštvo u Beogradu istražiće navode Igora Jurića koje iznosi u medijima posljednjih mjeseci u vezi sa osobom za koju tvrdi da je političar pedofil.

Detalji tragedije: Muža od ljubavnice pregazio, nju i sebe zaklao?

U naselju Čardačište u Surdulici, juče oko 14 sati Dragoljub A. usmrtio je Safeta S.(52) i njegovu ženu Elezu S. (42), a zatim presudio sebi.

Božinović: Hrvatska u borbi s koronom među najboljim u Evropi i ...

ZAGREB- Nakon potpisivanje ugovora o nabavci Sistema za rano upozoravanje i upravljanje krizama (SRUUK) članovi Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske trenutnu ...

Picula izvjestilac EP za odnose sa SAD

ZAGREB - Hrvatski poslanik u Evropskom parlamentu Tonino Picula imenovan je za stalnog izvjestioca EP za odnose sa SAD.

Beč: Maloljetnik iz Srbije vozio bez dozvole ukradeni auto

BEČ - Policija je tokom vikenda u okolini Beča zaustavila automobil za čijim volanom je bio maloljetni državljanin Srbije.

Tiodorović: Ukinuti sve mere, pustimo ljude da žive

BEOGRAD - Član Vladinog kriznog štaba za borbu protiv epidemije u Srbiji Branislav Tiodrović izjavio je da bi trebalo ukinuti sve mjere ograničenja uvedene zbog pojave virusa ...

Cijeli razred u karantinu nakon što je jedan učenik pozitivan na ...

MARIBOR - Svim učenicima trećeg razreda jedne osnovne škole u Mariboru u utorak je određena 14-dnevni karantin, nakon što je jednom od njih dijagnostifikovana zaraza virusom ...

Policija u Nikšiću oduzela oružje, eksploziv i municiju

NIKŠIĆ – Policija u Nikšiću izvršila je pretres stana i drugih prostorija koje koristi J.O. (37) i pritom oduzela oružje, eksploziv i municiju.

Stekli se uslovi za odjavu epidemije u Crnoj Gori

PODGORICA - U Crnoj Gori su se stekli uslovi za odjavu epidemije virusa korona, saopštio je pomoćnik direktora Instituta za javno zdravlje (IZJ) Senad Begić.

Hapšenja u Novom Pazaru, zaplijenjena droga, pogledajte akciju

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije u ponedjeljak su u saradnji sa nadležnim tužilaštvima zaplijenili veću količinu narkotika.

Kon: Građani mogu da provjere da li su imali virus korona

Od ponedjeljka građani Srbije mogu da se testiraju na lični zahtjev i otkriju da li imaju antitela na korona virus.

"Vlada da uputi Nacrt zakona o Danu sjećanja na žrtve genocida NDH"

BANJALUKA - Poslanik NDP-a Dragan Čavić predložio je u ime poslaničkog kluba ove stranke zaključak, kojim Narodna skupština Republike Srpske obavezuje Vladu Srpske da u roku ...

Pucnjava u Beranama, ranjena žena

PODGORICA - U Beranama je u ponedjeljak naveče došlo pucnjave u kojoj je ranjena žena M.Č. (29), saopšteno je iz crnogorske Uprave policije.