Palibrk: Hrvatska uskratila pravo na vjeroispovjest Kapetenu Draganu

BEOGRAD - Draganu Vasiljkoviću, poznatijem kao Kapetan Dragan, uprava hrvatskog zatvora u Lepoglavi uskratila je posjetu njegovog sveštenika oca Ðorđa-Ðura koji je doputovao ...

Uhapšen osumnjičeni za polno uznemiravanje i prijetnje

BEOGRAD - Policija u Beogradu je uhapsila R.K. (63) zbog sumnje da je izvršio više krivičnih djela polno uznemiravanje i ugrožavanje sigurnosti, saopštio je MUP Srbije.

Konobar napravio skandal u Crnoj Gori, iz vode tjerao ženu i dijete

Kada neki stranac sluša izlaganje premijera Crne Gore Duška Markovića o Crnoj Gori kao najboljoj turističkoj destinaciji i ekonomskom "tigru" u regionu, svakako poželi da ...

Pas otkrio skoro pola kilograma marihuane u automobilu

POŽEGA - Blizu pola kilograma marihuane otkrio je policijski pas u automobilu mladića (21) u Požegi, saopštila je danas požeško-slavonska policija.

Radnik povrijeđen u padu sa trećeg sprata

BEOGRAD - Jedan radnik povrijeđen je nakon pada sa trećeg sprata na gradilištu u blizini Omladinskog stadiona u Beogradu.

Autom uletio u baštu restorana, troje povrijeđenih

ZRENJANIN - Tri osobe su povrijeđene u Zrenjaninu kada je automobil udario u drugo vozilo na raskrsnici i zatim se zabio u baštu ugostiteljskog objekta.

Vulin: Naoružavamo se da bismo sačuvali mir

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da se Vojska Srbije naoružava kako državi niko ne bi prijetio i da sve radi da bi sačuvala mir.

Pećka Patrijaršija, Gračanica i Crkva Bogorodice Ljeviške na ...

BIJELJINA - Pećka patrijaršija, manastir Gračanica i Crkva Bogorodice Ljeviške uvršteni su 20. jula 2006. godine na listu svjetske baštine Uneska.