Dodik: Mrkonjić Grad - sinonim uspjeha SNSD-a

Srna

MRKONJIĆ GRAD - Mrkonjić Grad je sinonim uspjeha SNSD-a, pobjede, ali i izgradnje, rekao je predsjednik ove stranke Milorad Dodik.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Ekonomista

Dodik je u pravu Mrkonjić jeste sinonim uspjeha SNSD-a, ali u isto vrijeme to je neuspjeh Mrkonjić. Mrkonjić je očajan, 80% mladih je otišlo u Austriju, Njemačku, Sloveniju. Prava je avantura pronaći majstora za običnu popravku u domaćinstvu. Privreda ne postoji. Dvije škole u gradu nemaju đaka za jedno odjeljenje prvačića. To je katastrofa. Za sve ovo je upravo odgovoran SNSD jer je ta stranka vlast u Mrkonjiću već 15 godina. To što samo SNSD ima kandidata za načelnika opštine pokazuje koliko je situacija jadna. Isto tako pokazuje da su opozicione stranke gore od vladajućih. Saberi oduzmi narod na izborima bira između LOŠIH i LOŠIH.
Nažalost ni u ostatku države situacija nije mnogo vedrija.
VAŽNA NAPOMENA: Mrkonjić su od ratnih razaranja obnovili njegovi mještani, a ne političke stranke. Kod nas su sve političke stranke teški lešinari.

MileMaliVuk

Jel makar 30% mladih ostalo u gradu?