Dodik: Naredne godine izgradnja bolnice i aerodroma u Trebinju

Srna

TREBINJE - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je u Trebinju da bi iduće godine trebalo da počne izgradnja bolnice u kapacitetu potrebnom za ovaj grad i regiju, za šta će Vlada Republike Srpske odobriti 30 miliona KM kroz određeni aranžman.

Vrati na vijest

Komentari 9

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

DundjerDangubic

bojane ovne hitno doktoru,mozda je kasno,ali pokusaj,mozda spasis nesto od te bolesne glavurine,dzabe se nadimas...

bojan.blcity

To Momo isto radiš i sada i tu si uvukao sve političke stranke, zajedno sa Dodikom. Odgovara i tebi i njemu, jer se previše zanio, ,opila ga ta titula
STVARAOCA, gode mu pognute sijede glave, nekadašnjih tribuna, koje su ga pobijedile na izborima 1992. godine. Čudi me od njega, obrazovan je, pa sa Alijom su pobijedili, kao i on sa Bakirom.

bojan.blcity

"Ja sam Dodika prozvao za to, a ti nećes, jer ide istim putem kao i ti sa Alijom pred rat", navodi Kovač i nastavlja u reagovanju:

"Zašto ga nećete nikada ni pokušati korigovati? Umjesto da mu mi iz rata budemo stub koji mu brani da ustukne, mi smo mu postali paravan za neuki narod, da šta god potpiše, da je to dobro i veliko. Ne daj Bože,ko god to kritukuje, makar i pameću djeteta iz osnovne škole, koje kaže da nedostaju stranice u Veseloj svesci, odmah postane državni neprijatelj i to sa mentorima, kako meni Momo kaže".

bojan.blcity

"S obzirom da danas imaš "Stvaraoce"i Dodika sa sobom, idite zajedno na (Dragana) Lukača, kao što ste već i krenuli, a nemojte meni podmetati da rušim državu, zbog poziva borcima da promijene sistem. Nemoj zaboraviti da je za mene i Lukač borac i to veliki borac ali doživjeće sudbinu da se tuče za Dodika, kao i ja za vas i prvom prilikom će ga otresti".

Kada se već "brines" za Republiku Srpsku,pita Kovač, što nisi ukazao Dodiku da nije dobro mjesec dana skrivati od naroda MAP, da nije dobro derogirati Skupštinu RS iz procesa odlučivanja oko ulaska u NATO.

"Ja sam Dodika prozvao za to, a ti nećes, jer ide istim putem kao i ti sa Alijom pred rat", navodi Kovač i nastavlja u reagovanju.

bojan.blcity

"Umjesto mi iz rata da budemo Dodiku brana da ustukne, mi smo postali paravan za neuki narod"

-Umjesto da mu mi iz rata budemo stub koji mu brani da ustukne, mi smo mu postali paravan za neuki narod, da šta god potpiše, da je to dobro i veliko, naveo je Kovač u reakciji Krajišniku i Vučureviću.

DundjerDangubic

Jebo vam Dodin krmak mater sve trojici,moze tako...

bojan.blcity

U Dodikovom rodnom selu Mrcaevci ove godine je na vrata osnovne skole stavljen katanac.........samo tri osnovca u skoli a zakonom je propisano minimum pet ucenika!!!

nmfjhgtmaagmydrkwn

Broji li neko ove predizborne lazi?

Kad prebrojite dodajte onim od prethodnih izbora.

CitalacSaZapada

U tako, ista prica svaki put. Jedino sto ste do skoro imali uhljeba - direktora aerdroma Trebinja, sa koga lete samo golubovi.