Gradovi

Jerinić: Uz podršku institucija krenuli u progresivni razvoj Doboja

Jerinić: Uz podršku institucija krenuli u progresivni razvoj Doboja
Foto: Srna | Jerinić: Mi u Doboju znamo šta znači kada smo okupljeni

DOBOJ - Lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da je Doboj danas sinonim uspješnog grada u koji je investirano oko 700.000.000 KM.

"Grad ima ambicije, a naravno svima je poznato da bez ambicije ništa ne može da se uradi", izjavio je Dodik novinarima u Doboju, tokom predstavljanja kandidata Gradskog odbora SNSD-a na lokalnim izborima.

On je zahvalio Borisu Jeriniću, aktuelnom gradonačelniku, što je ponovo prihvatio da se kandiduje na ovu funkciju, predsjedniku dobojskog SNSD-a Obrenu Petroviću na predanoj afirmaciji ove lokalne zajednice, te kandidatima na listi za lokalni parlament što su izrazili spremnost da učestvuju u donošenju važnih odluka za razvoj Doboja, koji je od strateškog interesa za Republiku Srpsku.

On je pozdravio to što je u ovom gradu ostvarena politička sinergija, realizovani infrastrukturni projekti, te uspostavljena društvena homogenizacija.

"Grad Doboj je danas već sinonim za uspjeh", izjavio je Dodik i podržao ideju Jerinića i Petrovića da realizuju projekat subvencionisanja kupovine stana za mlade bračne parove kako bi se zadržali da ostanu u ovoj lokalnoj zajednici.

Dodik je podržao i druge infrastrukturne projekte, između ostalih, izgradnju sportske dvorane i bolnice, uređenje korita rijeke Bosne, gradnje obilaznice oko grada i druge.

On je izrazio želju da period vlasti SNSD-a u Doboju bude obilježen nespornim razvojem grada, što gradonačelnik Jerinić sa svojim timom i Petrović već realizuju, pa Doboj stavlja u red najaktivnih i najekspanzivnijih.

Dodik očekuje da će građani prepoznati rad i podržati kandidate dobojskog SNSD-a i poručio da samo snažne politike mogu raditi velike stvari, a da Doboj ima sve pretpostavke da se nametne kao jedan od odlučujućih centara u Srpskoj.

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Boris Jerinić očekuje sigurnu izbornu pobjedu.

"Mi u Doboju znamo šta znači kada smo okupljeni i to smo pokazali u protekle dvije godine. Uz podršku institucija Republike Srpske krenuli smo u progresivni razvoj grada i moja želja je da u narednom periodu isto tako ostanemo okupljeni za Doboj, kako bismo završili započete projekte, ali i realizovali nove ideje zajedno sa Vladom Srpske, na dobrobit svih građana", izjavio je Jerinić.

On je poručio da se 15. novembra ne zaustavlja kampanja već nastavljaju aktivnosti važne za ovu lokalnu zajednicu.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Obren Petrović rekao je da je ova stranka konstantno na terenu i u radu, te da očekuje takmičarski duh sa drugim političkim subjektima s ciljem da ova lokalna zajednica bude perspektivna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije