Vlasnici i korisnici zemljišta u Bijeljini obavezni da uklone ambroziju

N.N.

BIJELJINA - Odjeljenje za inapekcijske poslove Grada Bijeljina podsjeća vlasnike i korisnike poljoprivrednog obradivog i neobradivog zemljišta da su na osnovu Odluke o mjerama sprečavanja širenja i obavezi uklanjanja i uništavanja ambrozije ("Službeni glasnik grada Bijeljina", br. 4/05 i 8/13) dužni suzbijati i uništavati korovsku i alergenu biljku ambroziju, kako bi se spriječile neželjene posljedice (alergije i slično). Navedenom odlukom predviđene su i novčane kazne u iznosu od 150 do 2.000 KM za subjekte koji ne preduzimaju mjere na suzbijanju i uništavanju ambrozije.

Vrati na vijest

Komentari 0

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".