"Zajedno za Srebrenicu": Neprihvatljiv bošnjački zahtjev za poništavanje izbora

Srna

SREBRENICA - Predsjednik Koalicije "Zajedno za Srebrenicu" Radomir Pavlović izjavio je da su svi članovi biračkih odbora danas potpisali zapisnike i konstatovali da su izbori u Srebrenici protekli demokratski, mirno i u fer atmosferi, te istakao da je neprihvatljiv zahtjev bošnjačke Inicijative "Moja adresa Srebrenica" za ponavljanje izbora zbog nepostojećih propusta i lažnih optužbi predstavnika te inicijative.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Dragan V.

Mogu oni podmetati zapadu , oni su ih i napravili " vaznim" iz licnih interesa! Srbima nemogu vise podmetati jer ih tamo ni nema....

np63

Muslimani kao i dosad, podmetanjem, lazima, prevarom pokusavaju natjerati ili prisiliti medjunarodnu zajednicu da okrene rezultat u korist atentata na Vucica to im je polazilo za rukom. Medjutim, od tada su procitani i pusteni niz vodu.