40 dana od ubistva Krunića, naručilac još nepoznat

Dragan Sladojević

​BANJALUKA - Ko je i zbog čega je naručio ubistvo banjalučkog privrednika Slaviše Krunića (48) još nije poznato, baš kao ni gdje se krije Benedi Đukanović, koji je označen kao odbjegli akter ovog zločina, koji je šokirao BiH.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

goran.bl

Neće se nikad saznati, ko ni za Davida, Vukelića...

redakcija

ovaj ispod mene majmun se u potpunosti ostvario, ali putem interneta. Bez mnogo životnog iskustva, jadničak, zatrokira kad se nađe u interakciji sa ljudima od krvi i mesa i svoj nedostatak emocionalne inteligencije nadomjesti tako što uporno sere i povraća. Slina. Sisa.

DrzavniCinovnik

Nema kome Burle iliti Bljuzgo kako ga ja nazvao Davor Dragicevic nije izrazio saucesce,od Novog Zelanda,Sri Lanke,Rusije,Sabana Saulica,kuce,mace,poplava,zemljotresa,cunamija i da dalje ne nabrajam ali porodici,prijateljima,radnim kolegama ubijenog Slavise Krunica nista ni rijec jednu jedinu,suti ko pickica???

Odgovor
Çoban

Sad ces reci da si ti u Banjaluci ?