Advokat gradonačelnika Zenice: Fuad Kasumović nije u bjekstvu

N.N.

ZENICA - Nakon što je jutros SIPA počela akciju "Zenicatrans" u okviru koje je pretresla 11 lokacija, a koja je rezultat višemjesečne istrage, iz Tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona saopštili su da je gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović, koji je dio istrage, u bjekstvu.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

durmozejnil

Vidi, vidi kako je Fudica mali a lažovćina i petljanac veliki, uvezan sa simpatizerima genocidaša i simpatizerima UZPovaca (vjerovatno preko Fahrice KOSovara)!?
Čuj ostalih 10 nije znalo da se dolaze po njih a on znao pa otišao bez poziva sam u Lukavicu (vjerovatno prije toga službeno putovao/navratio na konsultacije u uvrnuti neboder?)!?
Svakim danom sve se više vidi i više zna ko se kome dopada dok država propada!?
SIKTER BANDO SIMPATIZERSKOGENOCIDaška I SIMPATOZERSKOUZPovačka i UDBaškoKOSovačka!?