Baldo, Kovačević i Đukanović sat prije zločina sjedili za istim kafanskim stolom

Dragan Sladojević, Dejan Šajinović, Bojana Živanić

BANJALUKA - Nešto više od sat vremena prije ubistva banjalučkog biznismena Slaviše Krunića i člana njegovog obezbjeđenja Žarka Pavlovića, za istim kafanskim stolom sjedili su osumnjičeni za ovaj zločin: uhapšeni Emilio Baldo, te odbjegli Benedi Đukanović, kao i napadač Željko Kovačević, koji je tokom napada ubijen.

Vrati na vijest

Komentari 8

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Branebrane007

IspriČano.....!!!

Branebrane007

Hahahah čuj tesanjskog ponosnog ,ba, seljaka što priča o pravopisu...
Jadan, ne piše se “Biačku” nego “Bihaćku” ha ha haaaaa i još mnogo toga al’ ova kida najviše......

tešanjski-seljak

pikaso što s djecom ne poradiš malo na pravopisu ko da nije malo viceva o nama isprićano, ba

tešanjski-seljak

joj kako me ove izbjeglice, ba, nerviraju, obratili se MZ da se na Biačku regiju bacaju iz aviona sredstva za ličnu higejenu, kao, majmuni kažu da him Biščanke tako smrde da to izaziva bol, ba..

pikaso

Rekoh ja,pronaći će neke krimose i pozatvarati ih ali onoga ko je ovo naručio sigurno neće procesuirati niti će javnost saznati ikad ko su bitange koje su glavni krivci ovog mafijaškog ubistva. A onaj bandit što ga traže smijem se kladiti da se krije u drugom entitetu kad je je propust policije katastrofalan kad su ga pustili jer takvi se ne puštaju nikad već zadržavaju kad se desi ovako nešto dok se ne dokaže da ima ili nema veze s događajem. Ali eto sad jbg idioti ga pustili a bio im došao sam na ga i pronađu roknuće i njega da ne priča i tako će se sve završiti...reći će on je drugi ubica a nalogodavac će ostati skriven jer će reći onda kako su svi mrtvi koji su mogli reći ko ih je platio da urade ovaj zloč ovo obično ubistvo velika igranka stoji iza ovoga i zato će ostati skriveno sve.A pancirni meci kojima je pucano govori to da su išli na sigurno jer su znali da Krunić ima i blindirano auto pa za svaki slučaj ako se pojavi u blindiranom autu da ga pancirnim mecima izrdšetaju računajući da će panxirni meci izbušiti blindirano vozilo što ja sumnjam da bi uspjeli pa čak ni sa pancirnom ć da je koristo blindirani auto koji je imao sigurno bi preživio napad ali eto nije i sad ga jadnika više nema među čna mu slava .Bio je dobar čovjek,častan i pošten,Ali jedino i samo takvi to da fukaru niko nikad ovako ne ubije ....pa zato što fukara vlada i oni se čuvaju jer očekuju uvijek da bi mogli biti napadnuti jer se plaše i svoje što npr Stankovića niko ne ubije a glavni građevinski mafijaš Banjalučki....neće bitangu niko da napadne a znamo svi i ko stoji iza njega .....ali nebitno doće svi oni svejedno bogu na istinu jednoga dana neće niko izbjeći to....raspast će se ta mafijaška imperija kad tad ...ništa dovijeka ne može.....

Poskok

Ko je udata zena sa kojom se Baldo sastao? a poslije kao isao po zenu konobaricu.. kokosar jedan obicni

Poskok

Ko je udata zena sa kojom se Baldo sastao..akokosar poslije isao po zenu konobaricu.. jedan obicni

BoјаnBL

Ma da - MUP se oglasio da su nasli ljude. Vidjecemo koliko ce ovo drzati vode. Lukac je u pitanju.