Banjalučanin pristao na četiri godine zatvora, priznao da je zapalio auto kojim je udario pješaka

Ljiljana Radić

BANJALUKA - Banjalučanin Nedeljko Dragoljić (23) koji je 12. septembra pijan skrivio nesreću nakon koje je preminula Branka O. pa pobjegao i zapalio vozilo, sporazumno je priznao krivicu i pristao na četiri godine zatvora.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Radis12

Jakog " suda" i kurca
Vozis bez dozvole i ubijes neduznu zenu,pobjegnes i zapalis auto da bi sakrio tragove pa se,kad te provale i uhapse, poslije CJENKAS sa sudom o visini kazne 🤣🤣🤣🤣🤣
Ono cjenkas se ...i sud ti ponudi priznanje u zamjenu za simbolicnu kaznu ...tipa da predmet skinu s kurca
Jebem te zivote
Jeebeeeem te zivote .
Ovom idiotu na ulici polomiti koljena i predati se ipriznati krivicu neka zivi u kolicima ostatak zivota .Robija za to djelo je eventualno 2 godine