Banjalučanin umro nakon premlaćivanja

Dragan Sladojević

​BANJALUKA - Milan Lukić (19) i Marko Bajić (28), obojica iz Banjaluke, uhapšeni su zbog sumnje da su pretukli sugrađanina Dragana Gajića (61), a koji je umro dva dana nakon što je premlaćen.

Vrati na vijest

Komentari 5

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Srbin do koske

Struko, ja koliko vidim za sve pise puno ime i prezime sa godinama, tako i treba...

Struka001

Ova dvojica se izgleda zamjerila policiji pa im napakovali da su pretukli čovjeka koji je preminuo, i koji nema imena i prezimena, samo inicijali. A osumnjičenim batinašima napisali puno ime i prezime i godišta. Neprofesionalizam na delu opet.

Odgovor
Struka001

Srbine kad tako dobro primjećuješ stvari, propratićemo zajedno hoće li biti osuđeni ovi batinaši. Jeste ima ime ime, izvini.

Boris

Hehehe ovog Bojana ,

sasas

Bojane suzdrži se od glupih stranačkih i političkih komentara. Dosta je više

BojanBL

vau ! koja hrabrost i reakcija policije ! bravo bravo. koliko jos mrtvih u BL ?