Bratu lopatom razbio glavu na međi

Ljiljana Radić

GRADIŠKA - Sedamdesetogodišnji Ljubo Popović iz Gradiške uhapšen je zbog sumnje da je lopatom u ponedjeljak razbio glavu svom bratu Miri (63) i nanio mu teške povrede.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Nezavisna Srpska

Biće vam pune oči zemlje još malo... pa uživajte u njoj stoko zaostala

Odgovor
Nada

Ništa novo, u selu Štrpci kod Prnjavora to su glavne atraktivne radnje, isravljanje međa, udaranje kolčeva po tvojoj zemlji, i to po tvom putu, isravljanju nekih ćoškova, govoreći kako su to nekad turci ograđivali torove he he, koja logika smešno i jadno!! Alo nepisnjakovići, pa Gruntovnica zna ko je vlasnik! Od svog jada takvi monstrumi žele jad drugima, a ja kažem nek pocrkaju od jada, bijede i jadnici!!!!!

GladiatoRR

Idioti, sta drugo reci.