Detalji hapšenja Zeljkovića i ostalih: Maske nabavljane po 0,36 KM, plaćene 6,90?

Dragan Sladojević

BANJALUKA - Branislav Zeljković, direktor Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske i ostali koji su juče uhapšeni, sumnjiče se za zloupotrebu službenog položaja ili ovlašćenja čime je, sumnja se, pribavljena korist od gotovo 800.000 KM, potvrdili su izvori "Nezavisnih novina".

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

toljagaragibova666

Jebo majku koja lopina, jos malo pa u rangu naseg Fadila.🤣

durmozejnil

Da ovaj nije htio da Mileta ostavi kratkih rukava i da uzme sve sebi i svojom pajdašima ili da ovo možda nije Miletova dimna zavjesa za nešto krupnije?

Odgovor
DundjerDangubic

A ti zejtannile gledaj tamo Novalica u svojoj avliji...

pikaso

E blago nama sa lopovima......ko god stigne krade i da se to podvede i pod nekakvu marzu previse je ali kriminal je tu u pitanju veliki.A turisticke agencije uvoze respiratore sto nema nigdje na svijetu...pa to i nepismen covjek vidi da je kriminal i korupcija do neba u RS. Taj Dubravac znam ko je lopovcina obicna ...brat od onog Dubravca iz Integral-a a i on je takodje fukara obicna...sljam i kockar .Prije rata obicna fukara bio ...hodao supljih gaca po Banjaluci a sad on gazda ...a obican lopov i kriminalac zajedno sa Stankovicem i Bojicem.

Odgovor
DundjerDangubic

U potpunosti se slazem sa tvojim komentarom.