Disciplinski postupak protiv policajca koji je ispitivao Begića

N.N.

BANJALUKA - Protiv policijskog službenika PU Banjaluka, čiji glas se može raspoznati na spornom snimku koji je objavio poslanik Draško Stanivuković biće pokrenut disciplinski postupak.

Vrati na vijest

Komentari 4

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Gog

Narod treba da digne vec jednom glas protiv nesavjesnog rada drzavnih organa.
Treba sve snimati inace nemozes nista dokazati jer oni ne zele argumentovano dokazivanje. Njima odgovara samo njihova istina.
Niko ne kaze da oni netreba da hapse, procesuiraju ali to mora da rade profesionalno.

Pa nema drzave , ako policajac ili slubenik vozi auto bez registarskih tablica , a druge zeli da kontrolise. To radi zato sto "poznaje" sudije, tuzioce, politicare.
Koliko toga i slicnog ima u BiH.

Varadero

Jedini koji urusavaju ugled mup-a su pripadnici istog. Jer su svi redom bez mozga i karaktera🤮

Pahars

Pa sta da nije snimao,ko bi mu poverovao,pa svaki policajac kao da ima imunitet,niko im nista ne moze,jeli srna objavila :-) ako oni ne objave nista od toga :-)

BoјаnBL

uzimanhje poligrafa od begica je samo bio medijski spin da bi se prebacila krivica protiv njega. Pa auto je razbijen i Adamu Sukalo, pa je novinar pretucen. Alooo - dokle ??