Hronika

Disciplinski postupak protiv policajca koji je ispitivao Begića

Disciplinski postupak protiv policajca koji je ispitivao Begića
Foto: N.N. | Disciplinski postupak za policajca koji je ispitivao Begića
N.N.

BANJALUKA - Protiv policijskog službenika PU Banjaluka, čiji glas se može raspoznati na spornom snimku koji je objavio poslanik Draško Stanivuković biće pokrenut disciplinski postupak.

Stanivuković je juče objavio snimak na društvenim mrežama sa saslušanja Ivana Begića od strane policijskog službenika u Policijskoj upravi Banjaluka. Na tom snimku čuje se bahato i neprofesionalno ponašanje osobe za koju se tvrdi da je inspektor.

Takođe, kako je saopšteno iz MUP RS, Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka biće podnesen izvještaj protiv Draška Stanivukovića i Ivana Begića zbog krivičnog djela „Neovlašteno prisluškivanje i tonsko snimanje".

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske pozvalo je narodnog poslanika Draška Stanivukovića da "prestane da širi dezinformacije i neistine, a sve sa ciljem narušavanja ugleda Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske".

Draško Stanivuković je 12. februara 2019. godine na društvenim mrežama i u javnosti objavio da je razbijena šajba i probušene gume na njegovom automobilu, iako je Policijskoj stanici Lazarevo prijavljeno da je u ulici Bože Nikolića u Banjaluci oštećen putnički automobil marke „VW Golf“ vlasništvo Gorana Stanivukovića iz Banje Luke.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije