Dukić tražio popa i dvije godine robije

Dragan Sladojević

BANJALUKA - Nedeljko Dukić (29) iz Kneževa, koji je optužen da je 26. avgusta 2018. godine pokušao ubiti Vladimira Kovačevića (38), novinara RTV BN i portala Gerila.info, ponudio je da s Okružnim javnim tužilaštvom Banjaluka potpiše sporazum o priznanju krivice, kojim bi mu bile odrezane dvije godine robije, saznaju "Nezavisne novine".

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

DundjerDangubic

bojane ovne,ja sam odusevljen tvojim komentarima i uzivam citajuci ih,ko sto ti uzivas u ahnalnim cmarovima,cim ih toliko spominjes ,vidi se tvoje ogromno iskustvo po tom pitanju,bujrum dalje...

DundjerDangubic

E ovi napumpani mi posebno idu na onu stvar,tebe treba 10 god. i svaki dan ,pendrek ti gurati u supak,pa da vidimo ko ce se usuditi pokusati ubiti nekoga ,osim u samoodbrani.

Odgovor
bojan.blcity

Migranti su tvoju mamicu toliko PUMPALI da su joj migrantska jaja bila u stomaku.........zato si ti Dundjeru sada tako NAKARADAN da bi samo nesto nekome GURAO u supak,ko' o cemu Dundjer o tome kako on vole analni otvor!!!!!!!!!

nmfjhgtmaagmydrkwn

Sotona bi da se moli Bogu ?
Za pokusaj ubistva samo nastroze kazne !!!