"Tokom dana odluka da li će za Novalića, Solaka i Hodžića biti zatražen pritvor"

Srna

SARAJEVO - Tim Tužilaštva BiH radi na predmetu "Respiratori" i tokom dana biće više informacija o statusu osumnjičenih, federalnog premijera Fadila Novalića, suspendovanog direktora Federalne uprave civilne zaštite Fahrudina Solaka i vlasnika preduzeća "Srebrena malina" Fikreta Hodžića, izjavio je portparol Tužilaštva BiH Boris Grubešić.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Dobronamjeran

Ja lično u to ne vjerujem. Sve će to biti kao i do sada. Tresla se gora rodio se miš. U BiH jači su pojedinci od Tužilaštva , Sudova, Zakona itd. Pa šta reći na to kada svaka Institucija, Ustanova i Organ tumače Zakone na svoj način. Najgore od toga je što nemate efikasnu Državu da to sankcioniše. Imate Upravnu inspekciju u Ministarstvu Pravde BiH i pitanje je dali će reagovati na žalbu gradjana? Danas nastavnik koji je kupio diplomu tumači pravo? Vlast u BiH ne želi Pravnu Državu. Pravna Država bi se prvo obračunala baš sa tom Vlasti.

toljagailija

Starcevica,
odgovor na vaše tvrdnje ćete malo pričekati jer brnjo krkan quzzi boªbu kraj potoka iza kuće,
veli, oće stari, nemeš ga odbit, valjda da se sjeti da ga želja mine, a i krv nije voda, ba

Starcevica

BALKANSKI neizlečivi BOLESNIK

Bolesnik koji se zove DRŽAVA Bosna i Hercegovina je degenerisan zametak koji bi po zakonima prirode bio mrtvo rođeno dete, zaživelo je samo zahvaljujući gluposti i perverznim interesima zločinačkih centara moći.

Degenerisano novorođenče (BiH) je u komi od rođenja i nikakve ga intervencije ne mogu spasti, nestanak ove veštačke TVORevine je SAMO pitanje vremena koje ističe kao pesak kroz rešetku.

I za kraj:
-NE POSTOJI BOŠNjACKI NAROD
-NE POSTOJI BOŠNjACKA NACIJA
-NE POSTOJI BOŠNjACKI JEZIK

-NE POSTOJI muslimansko PRAVO NA BILO KOJI DEO TERITORIJE BiH
(jer to pravo vekovne sluge okupatora i njihovi potomci nikada i nigde nisu imale)