Hapšenje senatora RS: Izvukli me iz automobila i oborili na asfalt

N.N.

BIJELJINA - Bijeljinska policija uhapsila je u četvrtak nekadašnjeg predsjedavajućeg Savjeta ministara BiH, aktuelnog senatora RS i uglednog semberskog privrednika Svetozara Mihajlovića.

Vrati na vijest

Komentari 4

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Drifter

Svaka čast za profi rad policije.
U Americi bi 100% pucali u vozača koji samovoljno napusti mjesto zaustavljanja...

pikaso

E Lukaču ova tvoja banda ne samo što su kriminalci i ubice već i najobičniji "lopovi"....dno dna.......džeparoši, pljačkaši...e vala stići će vas sve Božja ruka kad tad ćete odgovarati za sve zločine koje ste uradili.

Odgovor
slobodanslobodanovicbl

Vidi vidi jesi se osilio

pikaso

Ih dobro si ti još i prošao jarane...u Banjaluci Lukačeva banda baca u Crkvenu a u BN su te mogli baciti negdje u kanal Dašnice i na press-u reći da je bio "zades"...skočio lastu na glavu u kanal...hahahahahaah

alexboiba1

ma nisu naši policajci lopine najveće, to se nama samo čini