Kamera odala boksera batinaša

Dragan Sladojević

BANJALUKA - Među dokazima protiv kojih će se suočiti Marko Čolić Roda (31), bokser iz Banjaluke, a koji je uhapšen zbog pokušaja ubistva Vladimira Kovačevića (36), novinara TV BN, nalazi se i snimak kamere koja je, po svemu sudeći, snimila kretanje osumnjičenog.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

BojanBL

Platio mu Presednik RS. Sponzor. Medjutim , covjek ce izaci. Dokazi na osnovu kamera nisu validni a DNK je unisten jer nisu na vrijeme uzeli palicu. Bravo za MUP RS bravo za SNSD !

tetak

pa platio mu neko od šefova SDSa sigurno da prebiju bilo kog novinara, samo da ispadne skandal za izbore. Nije još gotovo, još će biti ovakvih stvari

Odgovor
BojanBL

RS je tolika da svi znaju ko je ovo platio. Ovo je platio Stankovic i ekipa. Citava Banja Luka zna.

Nijenego

Budala....zašto mu je to trebalo. Spirtista? Hm