Lukač: Hapšenja koja smo pokrenuli u svojim redovima neće se zaustaviti

Dajana Vujatović

BANJALUKA – Hapšenja koja smo pokrenuli u svojim redovima neće se zaustaviti dok u potpunosti ne riješimo ulogu bilo kojeg pripadnika MUP-a u vezi sa kriminalnim klanovima koji niz godina haraju regionom, poručio je danas Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS.

Vrati na vijest

Komentari 4

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

durmozejnil

Hoću reći Dragane, Bošnjače pravoslavni, da ako je istina prethodno navedeno što napisah onda su kriminalci koje hapsiš ti (a i bilo koji kriminalac koji nije genocidaš ili simpatizer genocidaša) za tebe moralna vertikala tako da i takvi kakvi su bili bi bolji i pravedniji ministri od tebe!?

Odgovor
ilijatoljaga007


воле козојеби бошње ставит козу предњим ногама у гумене чизме, ба, и онда јој га како они рекну закланфат, болан... озад
» da izvine čestita i poštena životinja kao što je koza « kaжe †дурмо†, бa

durmozejnil

Hoću reći Dragane, Bošnjače pravoslavni, da ako je istina prethodno navedeno što napisah onda su kriminalci koje hapsiš ti (a i bilo koji kriminalac koji nije genocidaš ili simpatizer genocidaša) za tebe moralna vertikala tako da i takvi kakvi su bili bi bolji i pravedniji mimistri od tebe!?

Odgovor
ilijatoljaga007


воли бошња ставит козу предњим ногама у гумене чизме, ба, и онда јој га како они рекну закланфат, болан
» da izvine čestita i poštena životinja kao što je koza « kaжe дурмо, бa

durmozejnil

Dragane, Bošnjače pravoslavče, pusti ti kriminalce (ma ono mislim treba ih hapsiti i situacija u BiH po tom pitanju nije nimalo sjajna pogotovo ako uzmemo manji bh entitet Republiku srpsku - u kojem su većina Bošnjaci pravoslavci - a u većem bh entitetu Federaciji BiH kantone sa bošnjačkokatoličkom većinom gdje se veličaju fašisti i nacisti tj. genocidaši i UZPovci tako da je to eldorado za kriminalce a koji su istina i moralna vertikala za genocidaše i UZPovce) već ti prvo nama odgovori jeli istina da je paravojna jedinica (koja je također kao jedinica domaćih izdajnika ratovala na strani velikosrbijanskog fašističkonacističkogenocidaškog agresora) kojom si komandovao u ratu između ostalog zarobila i bh patriotu /branioca BiH/ antifašistu Nedžada Dizdarevića iz Bihaća kojeg je kasnije nedugo nakon zarobljavanjazaklao tvoj podređeni!?

Odgovor
ilijatoljaga007

durmozejnile, ђутуруме®, čujem da uzimaš časove Kamasutre kod roªgibovce, ba...
teoriju ste prešli i sada ste na praktičnom delu, à

MileMaliVuk

A ako dodju po tebe? Onda si ti pravi ministar, bivsi borac i to je izdaja, englezi, strani placenici i slicno?