Lukač: Policija intenzivno radi na rješavanju ubistva Ćuluma

Srna

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je da policija intenzivno radi na rješavanju ubistva Banjalučanina Slaviše Ćuluma, koje je izvršeno danas iz zasjede na lokalnom putu u naselju Dragočaj kod Banjaluke.

Vrati na vijest

Komentari 6

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

bojan.blcity.peder.Huso

Vratit če se nama PDP i SDS dat če Allah.

toljagailija

kakvih čes ti krkane, brnjo prigovora imati kad su ti jebali mater svi koji su tuda naišli i onda u ćudu išli povračat u potok ne verujuči da tako nešto može smrdjedi kao ta brkata nakaza što te okoti..
alarahmetile¯\_(ツ)_/¯

Rade

Ubice od bandita se traze. Od postenih ljudi ne.
Lukaceva banda brani kompanjone.

c7avb

A ko je ubio Davida?

Odgovor
toljagailija

jes to ti Brane... trebaš mu oca upitat jer on reče da zna ko je i da ima dokaze za to i onda kad vas zavrnu za lovinu ode da uživa u Sahertorti... ili je Draškec skorojevič, ba

Odgovor
spasoje.krkanovski

⬆ Druze Toljagasu, nemam nikakvih prigovora i nista da dodam na tvoj komentar osim da ti jebem djecu i trudnu majku, sestru i zenu i u njima nerodjenu vlasinarsku celjad dok jos disu. Za Dom Spremni!!!

Odgovor
toljagailija

kakvih čes ti prigovora imati kad su ti jebali mater svi koji su tuda naišli i onda u ćudu išli povračat u potok ne verujuči da tako nešto može smrdjedi kao ta brkata nakaza što te okoti..
alarahmetile¯\_(ツ)_/¯

Mimi

Nadjite vi ko je narucio ubistvo Slavise Krunica

deran55

jak si mi ti i tvoja policija,selektivni rad po narudzbi!