Dječak teško provrijeđen, udarilo ga auto

N.N.

BIJELJINA - Četrnaestogodišnji dječak zadobio je teške povrede glave opasne po život u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Lončari, opština Donji Žabar, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Dejo_BL

E, nek' si mi objasnio. Auto je srpska riječ, a automobil je strana? Obje su strane, a srpska riječ je kola. Sa ili bez zaprege. I tačke i velika slova su strani proizvod?

Karambule

Gramatićki - auto na srpskom jeziku i jeste imenica srednjeg roda a imenica biciklo ne postoji u našem jeziku gramatički ispravna , ne mogu se skraćivati strane riječi i na osnovu toga im se dodjeljivati rod

Dejo_BL

Nije ga udarilo auto, već ga je udario auto (automobil). Auto tj. automobil i bicikl su riječi muškog roda. Nije ovo auto i ovo biciklo, već ovaj auto i ovaj bicikl. Eeee, moji novinari...