Migranti kamenovali voz Sarajevo-Mostar

N.N.

Migranti su kamenjem gađali i oštetili voz koji je saobraćao na relaciji Sarajevo-Mostar, nakon što su iz njega izbačeni zbog nereda koji su pravili, saopšteno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK).

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ugrozeni

Eto, ja pomisli da su ukrali voz u Sarajevu i htjeli pravo u Vasington sa njim, da naplate stetu koj im je ucinio nicim opravdano a ono samo polupali staklo na vozu, nista od posla.
Jesu li dobili nagradu, zbog hrabrog pokusaja probijanje fronta, da se domognu Vasingtona?
BiH je cudna drzava u kojoj nema zakona o strancima. U nju moze uci i iz nje izaci ko kad hoce i kako hoce. Nikom nije potrebna viza, dozvola boravka, niti je ko obavezan da postuje Ustav drzave. Stranci donose odluke i postavljau svoje zakone a gradjani BiH moraju da ih postuju. To samo ima u BiH.
U EU bi bili uhapseni, kaznjeni i vraceni tamo odakle su dosli, posle izvrsene kazne. Eto, zato BiH nemoze u EU, nepostuje zakone EU-e.
To je dokaz da u BiH vlada prevara, obmana, korupcija i terorizam. Kriminalci uvoze izbjeglice za debelu naknadu a kad naplate ostavljaju ih na milos i nemilost da se sami rijese bijede.

ilijatoljaga007

kako ne bi polupali, ba, došli u nadi da će ih braća primiti podeliti sa njima ono malo krompiraće u mahali, a bošnje im otele pare, telefone, jakne poskidalo sa njih i još ih izbacili van.. ma idi..

uqdqfykdypnhimthxo

Kakva sprdachina od drzave i entiteta.