Migranti upali u kuću, pretukli i opljačkali mladića iz Gradiške

Ljiljana Radić

GRADIŠKA - Policija iz Gradiške, uhapsila je tri lica Y.S.(19) i L.E.(19) državljane Alžira i A.M. (19) državljanina Palestine, zbog sumnje da su danas počinili razbojništvo nad dvadesettrogodišnjakom iz Gradiške.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

LažnePatriote

Nema kad POLICIJA, kako ne shvatatite već jednom!? Moraju da PRIJETE PREBIJANJEM U POLICIJSKIM STANICAMA. I da zaustavljaju sve semafore da VOĐA može proći, kad ide autom naravno, ali češće putuje avionom i helikopterom. Samo ne znam da li su taj AVION I HELIKOPTER u vlasništvu BiH (jer je to onda PRENOS NADLEŽNOSTI ili ti imovine), ili je u vlasništvu Bijele Čizmice!?

Dubravko

Svaki dan ti migranti setaju gradom bez ikakve policijske pratnje moglo je biti mnogo gore sreca pa su sve glave na ramenima.

Goronja

Bilo je samo pitanje vremena kad ce se nesto lose desiti,umjesto da policija patrolira gradom i pojace besbjednost pogotovo nocu policija sjedi u kaficima a migranti se setaju ulicama Gradiske kao da su na Havajima