Muškarac koji je stradao u zapaljenom autu imao infarkt

Ljiljana Radić

BANJALUKA - Obdukcijom ugljenisanog tijela koje je juče izgorjelo u automobilu u naselju Milakovići kod Banjaluke, utvrđeno je da u pitanju sredovječni ili stariji muškarac i da je je tokom vožnje imao infarct, što je i najvjerovatnije razlog zbog kojeg je skrenuo sa puta, saznaju "Nezavisne".

Vrati na vijest

Komentari 5

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

SimonTimon.

Govedarica i Borenović utvrdili da je infarkt??? :))) Je li zadesna ili jeste ili je nakonzadesna ? Drasko Stanivukovic vrsio autopsiju? Kao i autopsiju Davida Dragicevica... Sta li sad nedostaje iz obdukcionog nalaza sa Trga ? Sta si sad zasio zlotvore Draško ? Sta sad prikriva u sprezi sa Davorom ?....

Mile.22dc

znalo se da če se odmah javiti ovi iz PzD-e haha

Starcevica

Je li zadesna ili ne?

Zoxi

Karan utvrdio da je infarkt??? :)))

SimonTimon

Karan vrsio autopsiju? Kao i autopsiju Davida Dragicevica... Sta li sad nedostaje iz obdukcionog nalaza? Sta si sad zasio zlotvore? Sta sad Karan prikriva u sprezi sa vladajucima?....