Muškarac osumnjičen da je pucao na Miladina Stanića: "U pitanju je politički obračun"

Srna

PRNJAVOR - Muškarac čiji su inicijali P.S. (69) uhapšen je zbog sumnje da je u Kremni kod Prnjavora danas pucao iz pištolja na M.S. (60), potvrđeno je Srni u Policijskoj upravi Banjaluka.

Vrati na vijest

Komentari 8

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

toljagaragibova666peder

Bivši državni sekretar SAD Henri Kisindžer rekao je da BiH kao veštačku tvorevinu treba podeliti na tri nezavisne države. “Bosna i Hercegovina je veštačka tvorevina u kojoj su tri naroda primorana da žive i zbog toga je treba podeliti!” On kaže da treba stvoriti muslimansku državu, a ostalima dopustiti da osnuju svoje nezavisne države ili da se priključe Srbiji i Hrvatskoj. Samo na taj način konačno bi se rešilo nacionalno pitanje svih naroda koji žive na ovim prostorima, dodaje Kisindžer.”Ne postoji bosanski jezik. Ne postoji bosanska kultura. Bosna je administrativna jedinica koja se sastoji od Srba, Hrvata i Bošnjaka, veštački stvorena u bivšoj Jugoslaviji koju su zapadne sile glupo priznale kao državu” – poručuje Kisindžer…
Nezamislivo je osporavati pravo Srbima da organizuju i formiraju svoju državu na prostoru Bosne kada se zna da je BiH uvek bila srpska!

toljagaragibova666peder

Laz i mitomanija na svakom koraku , kurac ce alah druge poubijati a nama dati planetu Zemlju na upravljanje i sav svemir , pa da i mi ubijamo druge- to je cista kur anska laz i mitomanija.

toljagaragibova666peder

Sigmund Neumann je sledbenik satanista koji ce pomocu islama sve vjere ukinuti i bit ce samo jedna zvana new ager tj satanizam zato ga mi Bosnjaci volimo. Zato nama satanisti preko drugih verbalno pomazu da bi nas lahko navukli na svoj klin i uspjeli su a lakho je tako kad smo mi ovcice blentave. Prvo su nam preko casnog kur ana slagali da ce sva planeta biti nas a i svemir ( i tad su zivjeli satanisti) a sad nam uvaljuju klincinu dok mi mislimo da nas vole i pomazu. Oni znaju da smo primitivni i da smo im potrebni za new ager a mi kao krmadija na melo navalili.

toljagaragibova666peder

U vojsci Draže Mihailovića bio je veliki broj muslimana, koji su uvek radije prilazili Čiči nego Titu, jer je komunizam za njih uvek bio bezbožništvo. Telegraf vam donosi priču o nekima od njih
u Četničkom pokretu u toku Drugog svetskog rata protiv fašizma, a zajedno s Dragoljubom Dražom Mihailovićem, borio veliki broj muslimana, a neki od njih su bili i slavni predstavnici Ravne gore.

Odgovor
toljagaragibova666

I svi su ti oni jebavali babu Rumenku kao ja sto ti ja danas karam mamaru Ruju. Ojhaa seljacino!

toljagaragibova666peder

Da je meni bar kita druga Tita lahko bih ja, vako samo zivim u snovima o nekakvoj BiH kad se cjeli svjet raspada u komadice mic po mic a ja mastam kako je nama neki alah obecao da ce nam dati planetu Zemlju i sav svemir a ostale ce isti izmasakrirati i mi u to vjerujemo radujemo se jer laz je bice nase vjere, LAZ JE ZA NAS ISTINA, HVALA MUHI KAKO GA NAM JE STJERAO.

toljagaragibova666

ZA GENOCIDNI OLOS I SVETOSAVSKE SEKTASE:

Sigmund Neumann zapisao je: Povjest Srbije je beskrajna borba opterećena nasiljem bez granica, nepoznata među civiliziranim zemljama. U toj borbi u kojoj laž, prijevara, izdaja i osveta, ubojstvo i zločin, bijaše priznato kao normalno pravilo, rasla je srpska generacija i četništvo, istomišljenici generala Mihajlovića, pa se tome bez muke može razjasniti politički banditizam koji karakterizira srpske upravljače, političke, vjerske i vojničke vođe.

goran.bl

Snsd tortura

Odgovor
toljagaragibova666peder

Ajde na kres varijantu , znam da si i ti Poture, ne pomaze ti kazno ime

durmozejnil.peder

Uzdali smo se u opoziciju i jos se uzdamo da ce nam pomoci da ustavno razvlastimo RS ali i ovi odose, nadam se privremeno, mada nemes ba vlahu vjerovat nikada...................

Odgovor
toljagaragibova666

⬆ Vidi, vidi govedo genocidno otvorilo jos jedan nalog. Ako, valja se, mater ti polumrtvu od alkohola jebem na Ilindan! Mrs olosu genocidni!