Obustavljena istraga: Nema dokaza da su braća ubila Koprenu

Dragan Sladojević

BANJALUKA - Okružno javno tužilaštvo Banjaluka obustavilo je istragu protiv Banjalučana, braće Boška (59) i Bogdana (54) Diljevića, jer nema dovoljno dokaza da su oni ubili Bojana Koprenu (1988).

Vrati na vijest

Komentari 4

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

DALIBORAC

Poznavao sam momka o kome pisete i moje licno misljenje je da se tu nesto skriva i je neko platio da se obustavi istraga....

skoprena9

Sestra,sam od momka o kom pisete i da vam kazem da pisete ciste e i jedni i drugi a novinari va nema bez tjela ,a licno necu dozvoliti nikakvu citamo iz novina i nemozemo da vjerujemo sta sve nagadjate,a nista nije konkretno pronadjeno da bi se reklo da je i koji bi trebalo da se pritvore su Bosko i Bogdan Diljevic,da se ispita sta je u svemu istina I naravno ZELJKO GOLUBOVIC najveci lazov

BoјаnBL

Pa cim Lukaca ovako iritira i bez da je istrazio svoje inspektore a napada tuzioce - to govori o njemu. Znaci da postoji kriminal u policiji koji sakriva direktno Ministar. Ostavka - nema tu sta da se prica.

DrzavniCinovnik

Isto kao u slucaju ubistva Davida Dragicevica,ako ovi sa RTRS jave da nema dokaza to znaci da nema dokaza,nadam se da kapirate sta zelim da kazem!!!