Nenad Suzić, optužen za obljubu djeteta, pušten iz pritvora

N.N.

BANJALUKA - Nenad Suzić (69), bivši ministar prosvjete i kulture Republike Srpske optužen za obljubu djeteta mlađeg od 15 godina, pušten je iz pritvora i određene su mu mjere zabrane, saznaju “Nezavisne”.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Pop

Čista namještaljka! Čovjek ni kriv, ni dužan. Možda je komšiji trebalo više para, pa ovaj nije pristao- slijedi osveta i namještaljka!

vinvangogh

Ово није доказано. С обзиром на то да је у питању породица која је већ раније оптуживала друге људе и изнуђивала новац, није сигурно да се ово стварно и десило. Битно је да је он макнут с радног мјеста, како би декан имао слободне руке и радио шта хоће...све је то политика, нажалост.

np63

Sta da kazem, losa poruka potencijalnim zrtvama, a dobra preporuka silovateljima, pedofilima i svima onima koji su slicni tom monstrumu. Slobodno radite sa djecom sta hocete nista vam se ne moze desiti, a istovremeno to je i poruka roditeljima da zakon sami uzmu u svoje ruke.