Nešića terete da je naredio asfaltiranje dvorišta

Dragan Sladojević

ISTOČNO SARAJEVO, BANJALUKA - Policija tereti Nenada Nešića (39), v.d. direktora "Puteva Republike Srpske", da je Dobrivoju Bratiću, direktoru "Ilidžaputeva", zaprijetio smjenom ukoliko ne asfaltira dvorišta i pristupne puteve građanima na području Istočnog Novog Sarajeva i Istočne Ilidže.

Vrati na vijest

Komentari 5

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

SinisaL

Skidanje problematicnih kadrova u DNS - SNSD aminovao. Ajd da vidimo koliko ce trajati ova koalicija. Bitno je da Dodik ima "viziju" - ovako ce isto unistiti svoje clanstvo.

Vlatko

Savez za propast je svoje rekao i dobio pa se zato moleru brini za sebe a nemaš ni veze sa njima ni sa čim a rekao si sam skoro da si izdajica. - tako da nastavi sendvič i kiselu od vuleta da primaš

BоjаnBL

Savez za promjene dragi Vlatko nema nista sa obracunom SNSD i nekih mangupa unutar DNS haha. A ja nemam veze sa njima - tako da jedi sendvic botu.

Vlatko

Da je država normalna tzv savez za poraze ne bi nikada postojao i oni njihovi komentari , nebuloze , budalaštine zbog čega su i izgubili. Taj šljam odavno ne da naprijed narodu jer se samo bori za fotelju lagajući narod kako će biti bolje buahaha

BоjаnBL

Da je drzava normalna - ovaj covjek ne bi bio ni portir. A Dodik ne bi mogao raditi ni u higijenskom odjeljenju. ali posto je drzava korumpirana i losa, i sav sljam izasao na povrsinu. To je sto imamo.