Novi detalji istrage o brutalnom ubistvu Bojana Milovanovića u Banjaluci

Dragan Sladojević

BANJALUKA - Bojan Milovanović (29) iz Kozarske Dubice ležao je na asfaltu onesviješten, jer ga je napadač udario dizalicom u glavu. Potom mu je ubica zario šrafciger u vrat i glavu. Ubrzo zatim Bojan je podlegao.

Vrati na vijest

Komentari 4

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Nijenego

A bože, gdje su mu bile kolege?

Lusy

Dok su god kazne za ovakva djela mizerne zlocina ce biti sve vise. Dozivotna kazna sa prisilnim radom ,i to je malo za ovakav zlocin. Ubiti momka ni kriva ni duzna, momka koji je bio za primjer u svom gradu, sina jedinca... Ne postoji dovoljno teska kazna za to dijelo.

Tamovamo

Sto rigorozija kazna da budu za primjer drugima....previse se omladina uzivila u uloge glumaca koji kasape u uilmu....ovo nevodi nikud

тетак

никада нисам видио возача BMWa да није кретен!
убити онесвјештеног дечка без разлога....страшно
вјероватно су дјеца богаташа тако да ће се извући!