Novinar Miljan Kovač uhapšen pri ulasku u BiH

Dragan Sladojević

GRADIŠKA - Novinar Miljan Kovač uhapšen je noćas oko ponoći na Graničnom prelazu Gradiška, potvrđeno je "Nezavisnim" nezvanično.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

BоjаnBL

Po izjavama novinara - RTRS je nevin. Ali zaboravljamo kakve su sve lazi plasirali o g Kovacu. Pa da krenemo: da je strani spijun, placenik, izdajnik, da je los covjek etc.

I njih brani zakon - Kovaca ne ? Tu je sav problem. RTRS je postala van drzavna institucija koja je van kontrole i u rukama pojedinaca koji otimaju od naroda. ATV je privatizovan - imate audio snimak gorana suvare i Mihajlovica koji zagovara kupovinu ATV i gusenje opozicije. Nazalost - nijemi smo posmatraci zla koje je zadesilo ovaj narod. da podsjetim: HDZ se slavi kao partner SNSD dok idu na ustaska okupljanja, daju podrsku zlocincima koji su ubijali Srbe.
SNSD stiti sve kriminalce pocev od Alumine, Pavgorda, Farmalenda, "elektricnog auta", batagona , i drugi.

ali jedan Miljan Kovac je "kriminalac" sa potjernice? Istorija ce upamtiti ovo kao najsramnije sto ste vi novinari uradili. Stitili grupu ljudi koji su unistili narod. Na kraju ce i narod otici i novinari.

np63

Pa neznam da li ce sada da ispolji onoliku kolicinu agresivnosti kao sto je to uradio prema ekipi RTRS. Fino sada slijedi prekrsajna a ako ima elemenata i krivicna prijava pa neka izvoli pred sudijom da ispolji onu istu dozu agresivnosti koju je ispoljio prema RTRS ekipi koja je bila na radnom zadatku.