Optužen da je od osobe s invaliditetom oteo i protezu za nogu

Ljiljana Radić

BANJALUKA - Ranko Rakić (25) iz Jelićke, kod Banjaluke, optužen je za razbojništvo nad B.LJ., kojem je s nožem upao u kuću u banjalučkom naselju Lauš i tražio novac, a potom mu uzeo protezu za nogu i torbicu pa pobjegao.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ilijatoljaga007

» Ako bi me rodbina ubijenih upitala ko je odgovoran za ubijanje njihovih dragih i zašto, ne bih znao šta da im odgovorim«
Jean-Claude Antonneti - sudac međunarodnog kaznenog suda za bivšu Jugoslaviju o događajima u srebrenici

Odgovor
toljagaragibova666

Pa naravno da je covjek ostao zapanjen i bez rijeci nad vasom bestijalnoscu i zlocinackim karakterom. Normalan covjek tako reaguje. E moj Ilija, jebem ti ono jos nekrsteno i materinu dzenazu s krstacom u procelju i prvi red kraj rake.

Odgovor
ilijatoljaga007

priznam, dvæsosmu brigadu smo raspametili, al ovde se radi o drugim stvarima koje ti nisi u stanju pofatat, ba Taj rad